Mogelijk gemaakt door Blogger.
maandag 6 februari 2023

Muzikale reis voor het 2de leerjaar

Vandaag kregen we met het 2de leerjaar een workshop. We konden op muzikaal vlak heel wat ervaren. Vertrekkend vanuit een lied en gebruik makend van verschillende muziek- en percussie instrumenten : xylofoon, mattalofoon, klokkenspel, djembe, bongo,…ontdekten we al zingend de notenreeks DO-RE-MI-FA-SOL-LA. We leerden het ritme aan van minder vlugge, vlugge en heel vlugge noten.  In een tweede lied gingen we naar Afrika. We dansten, bewogen en ontdekten daarbij nog andere echte Afrikaanse instrumenten! Kortom het was een superleuke workshop vol muziek, dans en beweging onder leiding van muziekpedagoog Karel Op de Beeck.    




Beste bezoeker van onze schoolsite,

Wij heten u van harte welkom op de site van de Mariaschool.

Neem rustig uw tijd om eens rond te neuzen in onze school.

En vooral: kom af en toe eens terug, want deze site zal wekelijks veranderen!


Inschrijvingen

Wie wenst in te schrijven, kan telefonisch contact met ons opnemen (056/71 46 42) of een mail sturen naar directeur@mariaschoolharelbeke.be om een afspraak te maken.
Inschrijven voor het geboortejaar 2021 kan vanaf 1 maart 2023 voor alle kinderen. Broers en zussen, als ook kinderen van personeelsleden, hebben wettelijke voorrang van na de herfstvakantie tot en met 1 februari.

meer info op deze pagina: info over inschrijvingen

Wanneer mag je peuter naar school?

Via deze link kan u berekenen wanneer uw kind naar school mag komen.

Maandmenu

CLB Groeninge

Kalender Mariaschool

Wij zijn een MOS-school!

Klik op het logo